Úplná profesní kvalifikace
Skupina oborů: | Potravinářství a potravinářská chemie |
---|---|
Povolání: | Konzervář |
Vztahy s dalšími kvalifikacemi
Úplná profesní kvalifikace Konzervář (kód:29-99-H/06) souvisí s profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby ovocných koncentrátů (kód:29-049-H).
Úplná profesní kvalifikace Konzervář (kód:29-99-H/06) souvisí s profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby ovocných nápojů (kód:29-074-H).
Úplná profesní kvalifikace Konzervář (kód:29-99-H/06) souvisí s profesní kvalifikací Pracovník/pracovnice výroby nálevů pro sterilovanou zeleninu a ovoce (kód:29-048-H).
Úplná profesní kvalifikace Konzervář (kód:29-99-H/06) souvisí s profesní kvalifikací Obsluha lisovacího zařízení ovoce (kód:29-047-H).
Profesní kvalifikace
Úplnou profesní kvalifikaci Konzervář (29-99-H/06) lze prokázat předložením osvědčení o získání některé z uvedených skupin profesních kvalifikací . |
|||
---|---|---|---|
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin tepelným ošetřením | 29-066-H | 3 | |
Obsluha zařízení pro konzervaci potravin zmrazováním | 29-065-H | 3 | |
Pracovník/pracovnice výroby ovocných pomazánek | 29-050-H | 3 | |
Zobrazit historické |